Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Welkom bij
    Buiten in Breda
  • Voor kampeerders
    Citysleepers
    En ook jaarplaatsen

Kamperen

Camping Liesbos heet kampeerders hartelijk welkom. Voor een kort verblijf en een bezoek aan Breda, voor een enkele overnachting tijdens heen- of terugreis van uw vakantie in het zuiden, of voor een heerlijke zomervakantie van meerdere weken.
Meer info >

Citysleepers

Wilt u Camping Liesbos gebruiken als uitvalsbasis voor uitstapjes, wandelingen en fietstochten? Geen zin in kamperen? De Citysleepers zijn geheel ingerichte chalets en al te huur vanaf drie overnachtingen. Ideaal voor een weekendje weg!
Meer info >

Jaarplaatsen

Bij Camping Liesbos vindt u een vaste stek voor uw stacaravan, toercaravan of chalet. De camping beschikt over vele voorzieningen, zowel voor gezinnen met kinderen als voor mensen die graag op de fiets eropuit trekken.

Meer info >

Camping Liesbos Breda, cultuur, natuur en rust voor gezinnen en trekkers.

Brabantse gastvrijheid

Komt u met een camper, caravan, grote of kleine tent? Bij Camping Liesbos bent u altijd van harte welkom. U voelt zich direct thuis. Hier bent u in Brabant, waar gastvrijheid vanzelfsprekend is.

Natuur en cultuur

Camping Liesbos is een camping voor actieve natuurliefhebbers. U waardeert de rust op het bedrijf, terwijl uw kinderen genieten van de leuke speeltuin en het zwembad. Laat u verwennen in het nieuwe restaurant Strix, waar Bourgondisch tafelen samengaat met gezelligheid. De camping beschikt over een goed functionerende wifi-hotspot, gratis voor de gasten. Het bosrijke natuurgebied De Baronie is heerlijk om uitgebreid te wandelen en te fietsen. Het loopt met vele smalle smokkelpaadjes vrijwel ongemerkt door in België. Zowel gezinnen met jonge kinderen als cityhoppers voelen zich welkom bij Camping Liesbos: een bijzonder Brabants bedrijf.

De stadscamping van Breda

Natuurlijk brengt u een bezoek aan de gezellige stad Breda, met een fraai historisch centrum en een ruim aanbod aan winkels, theaters en musea. Camping Liesbos ligt echt ‘buiten in Breda’. Een stukje buiten de stad, maar met een kwartier fietsen bent u in het hart van de stad. Etten-Leur is nog dichterbij. Iets verder weg ligt Roosendaal, met Rosada Fashion Outlet: altijd goed voor modieuze koopjes.


Doorgangscamping op het naar het zuiden

Bezoekt u Camping Liesbos als rustige doorgangscamping op doorreis naar Frankrijk, voor een gezellige citytrip of voor een langer verblijf met het hele gezin? De combinatie van natuurgebied en de stad is altijd attractief. Ook als u kiest voor een actieve vakantie met uitstapjes naar het Zeeuwse strand, de Efteling, de Beekse Bergen of Antwerpen vormt Camping Liesbos de ideale uitvalsbasis.

De camping is voor kampeerders toegankelijk van 1 april tot 1 oktober.

Aanbiedingen