Overslaan en naar de inhoud gaan

Te koop Caravan 12

Op een mooie, dubbele plaats staat dit goed geïsoleerde, goedgekeurde chalet van 11 x 4 meter met bouwjaar oktober 2022. De caravan staat op een zeer rustige plaats, inclusief een grote schuur met een wasmachine, droger, extra koelkast en grote vriezer. Daarnaast is er een aluminium overkapping geplaatst in 2023.

Inhoud van de caravan: 2 slaapkamers met ingebouwde kastruimte, 1 met een tweepersoonbed (uit 2 delen) en een kamer met 2 eenpersoonsbedden. Bij de verkoop wordt het tweede geplaatst bed teruggeplaatst. De ruimten zijn praktisch gedistribueerd en door het verhoogde plafond geeft het een ruimtelijke ervaring. Verder is de keuken ruim en voorzien van een gaspit, oven, vaatwasser, een ruime koelkast met vriezer en veel kastruimte, inclusief een volautomatische koffiemachine.

In de woonkamer staat een slaapbank, wat nog 2 extra slaapplaatsen oplevert en de eettafel kan worden uitgevouwen tot 2 meter.

De badkamer is voorzien van een designradiator, wasbak met een onderkast en een doucheruimte van 1,20 x 0,90 m.

Elke ruimte wordt verwarmd met elektrische radiatoren en het warm water wordt voorzien door een elektrische boiler van 80 liter.

Vraagprijs: € 112.500,-